مشاوره حقوقی رایگان - بازدید بنگاه

با سلام..من مستاجر هستم و تا برج دو سال اینده قرارداد دارم..ولی بنگاه واحد رو گذاشته برای فروش و هرروز برای دیدن واحد میخواد بیاد ایا اجازه اینو دارم ک بهشون بگم بازدید یک ماه قبل از تخلیه یا میتونه برای بازدید بیاد؟

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،بله درصورتی که بازدید موجب مختل شدن زندگی و برنامه های شما میشود.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .با هماهنگی مستاجر برای بازدید می توانند مراجعه کنند فروش خانه مانع قرارداد اجاره نیست.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

این موضوع توافق است و اصولاً مانعی وجود نخواهد داشت

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام بله میتوانید،مگراینکه درقراردادنوشته شده باشد

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

میتونید بگید فقط ماه اخر برای بازدید بیاد. دوساعت در پایان هفته تعیین کنید فقط همان وقت خریدار بیاره