مشاوره حقوقی رایگان - استعلام شماره پلاک خودرو

باعرض سلام و خسته نباشید خدمت شما سروران گرامی. بنده چند روزی هست یک پژو دور و اطراف خونه من میگردد و دنبال من میگردد.خودم هم شهرستان هستم و فقط شماره پلاک رو برای من فرستادند و خودش رو معرفی نکرده است. میتونم بفهمم کی هست؟

پاسخ ها :

بهنام احمدی تازه کند قشلاق

جناب آقای بهنام احمدی تازه کند قشلاق :

می تونین تحت عنوان ایجاد مزاحمت شکایت کنین در اینصورت مشخصات دارنده نیز استعلام میشه