مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری زمین توسط دهیاری

با سلام و خسته نباشید. ما زمینی را که در سال 1365 خریداری کردیم با مبلغی معین با قرارداد دستی و امضا یک شاهد و 6 سال در تصرف ما بوده است و چون در آن روستا حضور نداشتیم بعد از مدتی شورا و دهیاری زمین ما را به اداره مخابرات واگذار کرده اند و بدون اجازه و اطلاع ما سپس مخابرات اقدام به دریافت سند رسمی نموده و سند منگوله دار و سپس تک برگی صادر شده است. پس از از گذشت زمان طولانی ما چگونه میتوانیم اقدام نماییم؟

پاسخ ها :

محمد مهدی رییس زاده

جناب آقای محمد مهدی رییس زاده :

باسلام، اگر مالک قبلی زمین که زمین را به شما فروخته دارای مدارک معتبر مالکیت باشد و با شما همکاری نماید از طریق مراجع قضائی میتوانید پیگیری نمائید.