مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام. من یک ماشین داشتم به یکی دادم که با آن کار کند این رفته بود و افغانی حمل کرده بود. در تاریخ 99/12/30 در نیریز یزد او را گرفتند و الان رفته بودم خلافی بگیرم هیچی نداشت گفتند پارگینگ نیریز هست. تحقیق کردم گفتن حمل اتباع بیگانه که اطلاعات گرفته باید چی کار کنم؟ مرسی

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بعد شش ماه تقاضای تحویل کنین و رفع توقیف

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

متاسفانه مالک خودرو مسئول تخلفات و اعمالی که با خودرو صورت گرفته مگر اینکه قرارداد اجاره خودرو داشته باشید یا شهودی باشند که شهادت دهند قرارداد شفاهی اجاره خودرو بین شما بوده و فیش اجاره بهایی هم که به حسابتان پرداخت میشده میتواند مزید بر علت باشد