مشاوره حقوقی رایگان - توقيف خودرو

باسلام من يi خودروي دارم يكي دوستان از بنده امانت گرفت سفر برود الان تلفن خاموش شده و خبري ازش ندارم چگونه با كليه مدارك و مستندات در دست توقيف خودرو را بگيرم ممنون

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،شکایت خیانت در امانت کنید و درخواست توقیف ماشین

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایت خیابت در امانت را مطرح کنید اگر سند به اسم شماست میتوانید درخواست توقیف بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از پلیس راهور پیگیری کنید.
می توانید با عنوان خیانت در امانت شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید به اتهام خیانت در امانت شکایت خود را مطرح و درخواست توقیف خودرو نیز از مرجع قضایی به خواهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هم از طریق حقوقی و هم کیفری می توانید اقدام نمایید

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

شکایت کیفری تحت عنوان خیانت در امانت انجام بدین و همزمان تقاضای توقیف پلاک رو بدین

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود چون فرمودید که دوست هستن چند روزی صبر کنید ممکنه اتفاقی برایش افتاده باشد حتی الامکان از دوستان دیگر پیگیری کنید و راه قانونی را برای مرحله آخر بگذارید
وهر چه دوستان گفته اند انجام دهید
یاحق

هادي  كثير

جناب آقای هادي كثير :

با سلام . می توانید ابتدا یک پیام یا اظهارنامه برای طرف ارسال کنید و در مرحله بعد به علت عدم استرداد امانت طرح شکایت خیانت در امانت کنید و در آن تقاضای توقیف خودرو را درخواست کنید تا مام قضایی دستور ان را صادر نماید .

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخواست استرداد و دستور موقت منع تردد از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
شکایت خیانت در امانت نمایید و تقاضای توقیف پلاک را نیز مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می‌توانید به اتهام خیانت در امانت شکایت خود را مطرح نمایید