مشاوره حقوقی رایگان - سوال بین المللی

سلام من شش سال پیش در کشور آذربایجان ازدواج کردم همسرم گذاشت رفت پسرمم برداشت با خودش برد البته خودم پاسپورت گرفتم ولی کنسولگری امضا داد که تا 15 روز برمیگردم الان من میتونم ادعایی داشته باشم که پسرمو دزدیده؟

پاسخ ها :

علی اصغر فدایی

جناب آقای علی اصغر فدایی :

با سلام
اتهامی تحت عنوان دزدی فرزند نداریم اما اگر منظور شما آدم ربایی باشد این اتهام نیز نسبت به والدین منتفی است. منتها می تواند تحت عنوان ممانعت از ملاقات فرزند شکایت کنید