مشاوره حقوقی رایگان - نفقه معوقه

من یک و سال و نیم که عقد هستم
همسرم از من نفقه معوقه ام سال با ماهیانه هشتصد هزار تومن درخواست کرده
رفتم شورای حل اختلاف برای نفقه
اونجا گفتن مطالبت رو بنویس منم نوشتم من همه کار برای همسرم کردم سه واریزی که نزدیک یه میلیون بود رو و استشهادیه که پول میدادم و هفت نفر امضا کرده بودن رو ضمیمه پروندم کردم و نوشتم من خیلی هزینه کردم و قبل از شکایت ایشون من دو هفته قبلش به حسابش پول واریز کردم و دو ماه قبل هم واریزی داشتم برای همسرم و از دادگاه تقاضا میکنم که شاهد های خودم رو به دادگاه بیارم و قولنامه خونم که جدیدا اجاره کردم رو شکایت عدم تمکین که ماه پیش کردم همه رو تو پروندم گذاشتم نوشتم ایشون تو شکایت ترک انفاق اونجا نوشتن که بنده پول پرداخت کردم و دو ماه که نفقه ندادم و از محضر دادگاه میخوام اون برگه رو از کلانتری بیارم من نوشتم من شب یلدا 3میلیون هزینه مردم و همچنین فاکتور گواهی پزشکی که همسرم رو برده بودم فاکتور طلاها که براش گرفتم و قولنانه خونه که جدیدا اجاره کردم رو ضمیمه پرونده کردم
وکیل ایشون هم نوشته بود من یک سال نفقه پرداخت نکردم باید خونه میگرفتم نگرفتم تو خونه پدرش زندگی میکنه پول شارژ تلفنش رو از پدرش میگرفته نفقه ندادم در تمکین بودم و ایشون نفقه نمیداده
گفتن برید دو هفته دیگه نتیجش میاد
حالا چی میشه؟؟
اگر محکوم بشم و اعتراض بزنم حرفم به جایی میرسه؟؟
ایا اگر محکوم بشم دادگاه جلسه میزاره یا نه فقط رای صادر میشه؟؟؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله .شما اگر گفته هایتان رو در لایحه دفاعیه نوشته باشید خوب است من همانند این پرونده داشته ام میتوانم راهنماییتان کنم .اگر محکوم شوید رای صادر میشود ولی باز بیست روز وقت تجدیدنظر دارید ولی تمام تلاشمان را بکنید در دادگاه بدوی رای بیاورید .

پرسشگر :

کسی دیگه جواب نمیده
من جواب نگرفتم متاسفانه

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام همانگونه که نوشته اید در دوره عقد می باشید واین امر دوحالت دارد در صورتی که در دوره عقد همبستر شده ایدواصطلاحاً همسر شما در تمکین عام وخاص بوده در این صورت حق حبس همسر شما ساقط می گرددلذا در این حالت لازم است با فراهم نمودن منزل مناسب واثاث کامل منزل , طرح دعوی الزام به تمکین مطرح نمائید ونسبت به پرداخت های که انجام شده است بار اثبات وارائه مستندات بعهده شما می باشد وقابل محاسبه است اما نسبت به هدایا از قبیل طلا وغیره نمی توان بجای نفقه محاسبه نمود .اما در صورتی که در دوره عقد می باشید وهمسر شما تمکین خاص ننموده است می تواند ازحق حبس خود استفاده کند و برابر قانون وشرع دراین صورت هم می تواند مهریه ونفقه را مطالبه کندوتاقبل از پرداخت کامل آن از تمکین خود دارنماید