مشاوره حقوقی رایگان - رجوع از هبه ملک به همسر

با سلام. آپارتمانی را که هم اکنون خودم در آن ساکن هستم و در بخش شرایط ضمن عقد به عنوان هدیه به همسرم دادم. علاوه بر تعیین مهریه و طلاهایی که به همراه آن در سند ازدواج ثبت شده است. در دفترخانه نیز وکالت نامه و صلح نامه به نام او زدم و اکنون نیز اسناد رسمی ملک به نام او تغییر یافته است.
بعد از سه ماه زندگی مشترک به دلایلی تمایل به ادامه زندگی با او را ندارم و همسرم پنج ماه است در خانه پدرش زندگی میکند. آیا ضمن درخواست طلاق دادخواست رجوع از هدیه را از من می پذیرند و یا امکان صدور رای به نفع من وجود دارد؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.با توجه به اینکه صلح نامه تنظیم نموده اید مقررات صلح نامه حاکم است. عقد صلح لازم است مگر اینکه حق فسخ وجود داشته باشد.