مشاوره حقوقی رایگان - رجوع از هبه ملک به همسر

سلام بنده سه دانگ منزل مسکونی خود را به نام خانمم کردم الان میخواهم آن سه دانگ را برگردانم به نام خودم چکار بای انجام دهم

پاسخ ها :

علی جعفری فرد

علی جعفری فرد :

سلام
طرح دعوای رجوع از موهوبه

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

سلام در ابتدا طی اظهارنامه ای خطاب به همسر خود مراتب رجوع خود از هبه را اعلام کنید.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

دادخواست رجوع از هبه علیه ایشان ثبت‌ نمایید

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
اگر منزل مورد نظر باقی باشد و شما هم اثبات نمایید آنرا بدون عوض هبه کرده اید می توانید دادخواست رجوع از هبه را تقدیم دادگاه حقوقی نمایید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادخواست رجوع از هبه در دفاتر قضایی مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست رجوع از هبه بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید دادخواست رجوع از هبه را تقدیم دادگاه حقوقی نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت چه عنوان منتقل کرده اید
با شرایطی امکان پذیر است
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام باید اثبات کنید که هبه بوده و ایشان هیچ ثمنی به شما پرداخت نکرده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا باید نوع قرارداد موجد انتقال مشخص گردد

اگر قرارداد در قالب عقد هبه باشد با شرایط خاصی رجوع از هبه امکان خواهد داشت
شما باید ابتدا بلافاصله اظهارنامه مبنی بر اعلام رجوع از هبه ارسال نمایید
و سپس دادخواست تنفیذ رجوع از هبه را اقامه نمایید

و شما باید اثبات نمایید که انتقال در قالب عقد هبه بوده است و

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

اول بموجب اظهارنامه رجوع خود از هبه را اعلام نمایید و سپس دادخواست تایید رجوع از هبه مطرح کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
رجوع از هبه امکان پذیر است .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست تنفیذ و تایید رجوع از هبه

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی اگر انتقال سند به قصد هبه و بلاعوض باشد در صورت وجود ملک دادخواست رجوع از هبه مطرح نمایید ولیکن اگر تحت عنوان بیع باشد امکان استرداد نمی باشد

حاتم برزگر جیحونی

حاتم برزگر جیحونی :

سلام
از طریق تقدیم دادخواست امکان برگشت وجود دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در محاکم باید هبه و رجوع از هبه را اثبات کنید

فاطمه  اميري

فاطمه اميري :

با سلام با اثبات هبه تحت شرایطی امکان رجوع از هبه وجود دارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

ضمن اینکه همسر شما مبادرت به سرقت نموده از ایشان میتوانید
شکایت کیفری یا دادخواست استرداد اسناد
بطرفیت ایشان را در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مطرح نمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه هبه بوده و ملک باقی است و منتثل نشده و.‌‌.. می توانید رجوع نمایید

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام.بسیار دشوار است. اگر اثبات کنید تحت شرایطی میتوانید دعوای رجوع از هبه مطرح کنید

سعيد  كافي اناركي

جناب آقای سعيد كافي اناركي :

با امعان نظر در ماده 803 قانون مدنی در صورت از بین رفتن مال موهوبه، انتقال آن به غیر و معوض بودن هبه شما، رجوع از هبه امکان پذیر نیست و در غیر این موارد مجاز به رجوع از هبه در قانون مدنی خواهید بود. در مرحله نخست باید اظهارنامه رجوع از هبه را به همسرتان ارسال کنیدو سپس دادخواست تنفیذ آن را به دادگاه تقدیم نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا باید توضیح بدهید که

� زمانی که این ملک را خریداری کرده‌اید به نام ایشان منتقل شده است و یا

سند به نام شما بوده و بعد انتقال داده این شرایط می تواند متفاوت باشد

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام
اگر سهم مذکور درقبال مهریه یا سایر بدهی نباشد چون زوجه پولی پرداخت نکرده با رعایت سایر شرایط می توان مسترد کرد.نیاز به اطلاعات بیشتر است

یک وکیل :

درود:
باتنظیم سندرسمی انتقال دردفتراسنادرسمی ،طبق ماده32قانون ثبت اسناد،مالک کسی است که سندرسمی به نام وی می‌باشد.
بنابراین مالک ایشان ایشان است مگردرقالب یکی ازعقودقانونی،این ملک به شمابرگردد.
مؤیدباشید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تحت شرایطی می توانید دادخواست رجوع از هبه بدهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بدوا اظهارنامه دهید سپس دادخواست تنفیذ از زجوع از هبه

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام متاسفانه نمی توانید در این خصوص اقدامی انجام دهید