مشاوره حقوقی رایگان - ثبتی

باسلام. بنده ملکی را درسال 51 باسند عادی خریده ام و از طریق قانون 147و148 ثبت رای هیات حل اختلاف و گواهی مالکیت گرفته ام فروشنده فوت کرده یکی از وراث برایم مزاحمت ایجاد میکند با مراجعه به واحد ثبتی شهرمان کارمند مربوطه پس از رویت پرونده میگوید سال 72 شما رای هیات را گرفته ای اگهی نشده این درحالی است من بعد از 4سال گواهی مالکیت گرفته ام حالا سوالم این است رای که صادر شده و 4سال بعد گواهی مالکیت گرفته چرا آنزمان به بنده ثبت نگفت که آگهی نشده ممنون از لطفتون.

پاسخ ها :

پرویزرشیدی

جناب آقای پرویزرشیدی :

آگهی نشدن مشکلی برای معامله ات پیش نمیاد اون ورثه هم نمی تواند کاری کندزیرا مورث شان ملک رافروخته