مشاوره حقوقی رایگان - تنصیف

سلام، خسته نباشید.
بنده به دلیل خودسر شدن همسرم و بدخلقی ایشون تصمیم به طلاق گرفتم.
تمام دارایی که در 22 سال زندگی مشترک به دست آوردم یک خانه و یک ماشین است که در هنگام خرید, ماشین و سه دانگ خانه را به نام همسرم کردم.
مشاور حقوقی دادگاه من رو موظف به پرداخت تنصیف نیز کرده است در حالی که همسرم یک سالی هست که به حرف گوش نمیدهد و حتی بعضی شب ها خونه هم نمی آید و در این یکسال هیچ نگهداری از دو فرزندمان هم نکردند. میخواستم بدونم میتونم در دادگاه ایشون رو ناشزه معرفی کنم و از دادن تنصیف معاف شوم؟
این سه دانگ خانه تنها دارایی بنده است.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شرایط متعددی داره بهتره ایتدا ناشزه بودن وی را اثبات کنید