مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

ملکی که با سند عادی خریداری کردم و بیش از 46ساله در تصرفم است و رای هیات حل اختلاف ثبت و گواهی مالکیت دریافت کردم یکی از وراث فروشنده ملک بامتهم کردن سندم معجول جعل است برایم ناراحتی ایجاد میکند توضیح اینکه دوبار از طریق محاکم قضایی محکوم شده و با کارشناسی در دومرحله اصالت سندعادی من را تایید نموده اند حالا برای رفع مزاحمت دایمی باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

اگر با حکم قطعی مشخص شده مدرک ادعایی ایشان که قولنامه باشه جعلی نیست وایشان مجددا طرح دعوی بکند و ایجاد مزاحمت بکند تحت عنوان مزاحمت قابل پیگیری است و بعد از بسته شدن پرونده مطروحه ایشان چون سوء نیت ایشان محرز است تحت عنوان افترا شکایت واعاده حیثیت بخواهید