مشاوره حقوقی رایگان - شکایت قطع درخت

با سلام و خسته نباشید.
زمینی مزروعی در یک روستا از پدرم به ارث رسیده است که دارای کاغذ مبنی بر مالکیت پدرم می باشد و از زمان های قدیم در تصرف ما است. تعداد ده عدد درخت در زمین مذکور وجود داشت. پسر دایی من ادعا میکند که درختان را پدر او کاشته و مال ایشان می باشد و به خاطر قطع اشجار بر علیه ما به دادگاه شکایت کرده است.
ممکن هست بفرمایید حق با چه کسی است؟

پاسخ ها :

محمد حسین مصلح

جناب آقای محمد حسین مصلح :

با سلام و ادب اشجار غرس شده متعلق به غارس است. ملک چنانچه بدون رضایتش در زمین او غرس اشجار شده باشد با تقدیم دادخواست می تواند قلع و قمع اشجار را بخواهد