مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل کالا در صورت واریز وجه کالا

با سلام و خسته نباشید. بنده به مبلغ 65 ملیون تومن به حساب یکی واریز کردم و قرار از ایشون وسایل خانه بخرم که ایشون من رو دور زدند و هی گوشی رو خاموش کرده و از این اتفاق چند ماهی میگذرد. شماره حساب با شماره تلفن خاموش رو دارم. باید چی کار کنم؟میتونم او را پیدا کنم ولی مدرکی ندارم که از ایشون میخواستم وسایل خانه خریداری کنم و ایشون در شهر دیگری است. راهنمایی کنید. ممنونم.

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. به اتهام کلاهبرداری از ایشان در شهر خودتان شکایت کنید.