مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حيثيت تهمت دزدی

با سلام.
شوهرم و مادرش با همكاري هم صحنه ساختگي دزدي از خونمون رو ايجاد كردند و تمام طلاهاي من رو برداشتند و در نبود من در ساختمون به من تهمت دزدي زدند. به مدير ساختمون گفتن كه از ورود من به خونه مشترک با همسرم جلوگيري كردند و ميگویند چون مالك نيستي حق ورود نداري. اولا مادر شوهر و مدير ساختمون ميتونند از نظر قانوني مانع ورود من به خونه خودم بشوند؟
ميتونم اعاده حيثيت كنم به جرم نكرده بکنم؟

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام هیچ کس خقوق ندارد از ورود شما به منزل مشترکتان جلوگیری کند در خصوص تهمت دزدی هم میتوانید شکایت نشر اکاذیب مطرح کنید. جهت مشاوره سریعتر و مستقیم با بنده میتوانید به آدرس زیر مراجعه کنید forum.attorneyiran.ir