مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل مبایعه نامه توسط بنگاه دار

با سلام.
املاک مسکن در مبایعه نامه تنظیمی فروش ملک مورثی به دلیل نگه داشتن مبلغ هفتاد میلیون تومان از مجموع فروش ملک مورثی نزد خود و امتناع از تحویل مبلغ مذکور و امتناع از تحویل مبایعه نامه جهت احقاق حقوق و همچنین تهدید جانی چگونه این روند را ادامه بدهیم.
ممنون.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می توانید به اتحادیه صنف املاک ، مراجعه نمایید و مشکل خود را بیان نمایید