مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه بنگاهی

سلام پدرم حدودا 12سال پیش از طریق مبایعه نامه بنگاهی ملک مسکونی را به مادرم انتقال دادن ولی در دفتر خانه سند نزدن آیا مبایعه نامه ارزش قانونی داره ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

یک وکیل :

سلام بله وفق پرسش ارزش دارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ مبایعه نامه ارزش قانونی دارد و فاقد ارزش نیست و شما میتوانید از این طریق اقدام به اخذ سند رسمی مربوط به ملک مذکور کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله معتبر است و خریدار میتواند دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی اقامه نماید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله و مادر میتواند با استناد به آن الزام به تنظیم سند رسمی از سایر وراث بخواهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که قانونی باشد و صوری نباشد بله

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بله اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود...