مشاوره حقوقی رایگان - در رابطه با قرارداد بیع

با سلام.
چند ماه پیش در رابطه با فروش لوازم و دکور مغازه ام با شخصی توافق کردم و ایشان حدود 3 ماه پیش 52% از مبلغ کل معامله را به حساب من واریز کردند. بنا به دلایلی (از جمله آشنایی طرفین) متن قراردادی بین ما امضا نشد ولی من اجناس را برایشان نگه داشته ام. حالا بعد از 3 ماه از من تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کرده اند (کیفری). با توجه به تمام شدن موعد قرارداد مغازه، صاحب ملک من هم با توجه به اتفاقات پیش آمده تقاضای تخلیه مغازه اش را دارد. آیا من در این پرونده میتوانم خسارت و حقوق خودم را مطالبه کنم؟ آیا تخلیه مغازه در کار دادگاه من اخلالی ایجاد خواهد کرد؟
پیشاپیش از همکاری شما سپاسگزارم.

پاسخ ها :

محسن خواجه پور

جناب آقای محسن خواجه پور :

سوال خود را دقیق و واضح مطرح نمایید

پرسشگر :

ایشان تحت عنوان "تحصیل مال از طریق نامشروع" از من شکایت کرده اند. میخواستم ببینم برای دفاع از حق خودم باید چه مراحلی را طی کرده و در دادگاه چگونه از خودم دفاع کنم؟

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.