مشاوره حقوقی رایگان - بيع

شخص(الف) يك دستگاه اتومبيل معلوم و معين را در مقابل مبلغي معين در قالب وعده يك طرفه بيع به شخص (ب) تحويل ميدهد،و قرار است شخص (ب) يك هفته بعد ،نظر نهايي خويش را در خصوص پذيرش اين وعده يك طرفه بيع به شخص (الف) عنوان كند.چنانچه در طي اين يك هفته اتومبيل موضوع وعده يك طرفه بيع،نزد شخص (ب) تلف شود،مسئوليت شخص (ب) و كيفيت آن مسئوليت را به طور مستدل و مستند بيان كنيد؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شخص ب ضامن نیست و اگر تلف تقصیر او نباشد مسولیتی ندارد در واقع امین محسوب میشود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سوالات درسی را در گروه های درسی سوال نمایید .
علی ایحال در صورت تعدی و تفریط فرد ب مقصر است .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

سوالات امتحانی خود را از اساتید محترم محل تحصیل پرسش نمایید