مشاوره حقوقی رایگان - تهیه مسکن برای دختر توسط پدر

سلام، خسته نباشید. من یک دختر 17 ساله هستم.
در سن 3/5 سالگی پدر و مادرم جدا شدند و پدرم در 4 سالگی من با یک نفر دیگر ازدواج کرد و مادرم نیز ازدواج کرده است. حق حضانت رو مادرم بر عهده گرفت و تا حالا من رو بزرگ کرده است. پدرم یک سال پیش اومد پیش ناپدری ام و اون رو تحریک کرد و به او تهمت های بدی زد که منجر شد ناپدری ام من رو تحویل پدرم بدهد. پدرم سه تا فرزند دیگر از اون خانومش دارد که یه دختر 1/5ساله، پسر 4 ساله و پسر 11 ساله هست و مادرم هم از ناپدری من یک پسر 11ساله داره دارد.
من رو اسفند ماه 99 تحویل پدرم دادند و من هم چون جایی نداشتم قبول کردم و سر جمع پدرم رو در 17 سال 3 بار دیدم. من در خانواده ی آزادی بزرگ شدم ولی اون به شدت تعصبی و گیر بود و زن او آزارم میداد و اذیت میکرد و بد و بیراه میگفت. پدرم هم هیچی نمیگفت. در حدی که پدرم چند روز پیش جمع کرد رفت استان خودشون. ما مازندران زندگی میکنیم و اون بچه ی همدان هست ولی چندین سال هست در مازندران زندگی میکند. جمع کرد رفت همدان و وسایل من رو ریخت در انباری و گفت اون جا بمون. گفتم با تو نمیام و چون من رو خیلی تحت فشار روانی میگذاشت و من این جا پناه میبردم به مادرم، دایی ام، زندایی ام و دوستانم و اون جا هیچ کس رو نداشتم و هر بلایی به سر من می آوردند نمیتونستم کاری کنم. بعد از چند روز هم نامادری ام هم من رو از خونه همون انباری که داد به بیرون پرت کرد و گفت خونه برای من نیست ولی برای اون بود که رفته زده به نام مادرش تا من رو بندازد بیرون. ناپدری ام هم من رو نگه نمیدارد. درخواست حکم رشد و شکایت ترک نفقه کردم. در این شرایط هیچ کس رو ندارم که پیش او زندگی کنم. پدر در این شرایط باید برای من مسکن تهیهه کند یا باید خیابان بمونم؟ تکلیف من چی هست؟ جایی رو ندارم

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام. پدرتان باید کلیه هزینه های شما اعم از خوراک و پوشاک و مسکن را فراهم کند و اگر از تهیه هزینه های شما امتناع کند میتوانید هم به صورت حقوقی مطالبه نفقه کنید و هم شکایت کیفری ترک انفاق مطرح کنید. جهت مشاوره سریعتر و مستقیم با بنده میتوانید به آدرس زیر مراجعه کنید. Forum.attorneyiran.ir