مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو خریداری شده

سلام بنده در تاریخ 98/10/25 یکدستگاه ماشین وانت مزدا 1600خریداری کردم الان بنده وکالت تام به نام دارم همراه قولنامه از فروشنده دارم الان ماشین بنده توقیف قضایی دارد و ماشین بنده توقیف شده و به پارکینگ بردن و بنده رفتم راهنمایی و رانندگی گفتم من ماشین را خریداری کردم نامه به من داد گفت برو شعبه قضایی شماره پرونده را رسید چاپی کرد و به من داد من رفتم همان شعبه گفت شخصی از صاحب وسیله به علت دادن 5میلیون تومان توقیف است

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما باید به توقیف اعتراض کنید. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید

مرضيه  بادسار

مرضيه بادسار :

شما باید دا خواست اعتراض ثالث به شعبه ارایه کنید واثبات کنید که مالک ماشین هستید بهتره وکیل بگیرید