مشاوره حقوقی رایگان - بخشش مهریه

من مهریه اجرا گذاشتم همسرم برگه ای آورده که من مهریه رو بخشیدم با خط خودش و امضای خودش فقط پایین صفحه یه خط و امضاس که ادعا میکنه خط منه منم شکایت کیفریشون کردم حالا سوال من اینه اگه نتونم ثابت کنم خطو امضا من نیست آیا مهریه ام که 500سکه اس به من نمیده

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير قابليت اثبات ندارد و تكذيب بفرماييد

سعدی رحمت پناه

جناب آقای سعدی رحمت پناه :

باید کارشناسی خط و امضا بشود.
متن نوشته هم مهم است که ایا بخشش بوده یا ابرا؟

مرضيه  بادسار

مرضيه بادسار :

نه شما رسما نبخشید وکاغذ عادی است اما شکایت کیفریتون رد شد میتونید از محضری که عقد کردید تقاضای اجرای ومهریه تون بکنیددر صورت ارایه این کاغذ میتونی. دفاع کنید که جعلی است وامضاشما نیست