مشاوره حقوقی رایگان - بخشش مهریه

شوهرم سه سال است من را به خانه پدری برده و می گوید از پس هزینه زندگی مشترک برنمی ایم مهرم را که 200 سکه است به اجرا گذاشتم در جلسه دادگاه ایشان اعلام کرده اند که من خانمم مهرش را به من بخشیده و چند شاهد هم ردیف کرده درصورتی که این اصلا صحت ندارد من هرگز چنین کاری را نکرده ام ایا دادگاه به صرف گفتن ایشان و شاهدان ایشان که دروغ محض است درخواست ایشان را می پذیرد

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام. بهتره وکیل مجرب بگیرید تا گواهان راقبل ازشهادت جرح کند وباپرسش بجا,کذب ادعا راثابت نماید برفرض اثبات ادعای گذشت,به قاضی بگوئید ادعای گذشت ایشان اثرقانونی ندارد چون بنده بامطالبه مهریه,عملا ازهبه وگذشتی که ایشان مدعی هستندرجوع کردم.