مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه

سلام
بنده چند روز پیش زمینی رو به صورت وکالتی خریداری کردم چون شخص فروشنده خارج از کشور هستش معامله رو با وکیل ایشان انجام دادم. در پایان معامله از ایشان خواستم تا یک رونوشت از وکالت نامه ای که موکلشان به ایشان داده به بنده بدهند تا در آینده اگر قصد فروش یا گرفتن سند قطعی داشتم به مشکل نخورم اما ایشان به بنده وکالت نامه رو ندادن.
با داشتن شماره وکالتشون به دفتر اسناد هم مراجعه کردم گفتن مسئولیت اصالت وکالت نامه با ماست و نمیتونیم کپی اون رو به شما بدیم
آیا دفتر اسناد داره تخلف میکنه؟! چجوری میتونم رونوشت وکالت نامه فروشنده رو بگیرم؟!
(اینم بگم که دفتر اسناد با فروشنده و همچنین وکیل ایشان که برادر موکل است رابطه فامیلی نزدیک دارند)
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

سعدی رحمت پناه

جناب آقای سعدی رحمت پناه :

دفتر اسناد باید صحت وکالتنامه را تایید کند