مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک به صورت وکالتی

با سلام و احترام همسرم یک ملک خریده که کارهای سند قطعی را انجام داده و سند 6 دانگ به نامش است قرار بود دو دونگ را قطعی قبل سند بزند ولی گفت سند قطعی بیاد میرویم محضر دو دونگ وکالتی بهت میدم که از سند قطعی اعتبارش بیشتره میخواستم بپرسم اعتبار سند وکالتی چقدر زیاد است؟ یعنی الان به گفته ایشان سند وکالتی سراسری ثبت سیستم می‌شود ؟
ایشان میگه اصلا نیاز نیست بری قطعی به نامت بزنی و دو دونگ جدا کنی همین کفایت میکنه سند وکالتی مادام العمر اعتبار دارد ؟
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

اعتبار سند قطعی بیشتر است
وکالت به فوت و یا حجر و یا فروش باطل میشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

طلام
خیر صرف تنظیم وکالت نامه دلیل مالکیت نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم خیلی متاسفانه سند قطعی و سند رسمی اعتبار بیشتری دارد به دلیل اینکه وکالت با فوت از بین می‌رود و دیگر اعتباری ندارد و تا زمانیکه وکالت پابرجا باشد شخص میتواند خودش زمین را منتقل کند و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اعتبار سند قطعی بیشتر است وکالت با فوت طرفین از بین میرود