مشاوره حقوقی رایگان - رسیدن مستمری مادر به دختر مجرد کارمند

سلام. خسته نباشید. در ادامه سوال قبلم‌ اگر دختر مجرد کارمند باشد حقوق مستمری مادر بهش تعلق میگیرد؟
اگر دختر مجرد کارمند و بیمه تامین اجتماعی باشد میتواند هم حقوق خود هم حقوق مستمری پدرش از اموزش پرورش که خدماتی هست رو بگیرد؟
حقوق مستمری مادر بعد از فوتش به شوهر تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

دریافت مستمری مادر در صورت شاغل بودن دریافت همزمان حقوق خود و مستمری پدر مستمری زن به شوهر قطع مستمری بازماندگان مستمری بازماندگان مستمری