مشاوره حقوقی رایگان - بعد از اجرای حکم تخلیه و سپردن وسایل به امین اموال ، تکلیف قانونی موجر چیست؟

سلام بعد از 8 ماه موفق به اجرای حکم تخلیه شدم ولی مستاجر فقط با کیف لوازم شخصی از منزل خارح شدند و وسایل تحویل امین اموال گردید .
در حال حاًضر چه اقدامات قانونی وظیفه اینجانب است
و چگونه برای تحویل اموال ، درخواست اجاره معوقه. تسویه قبوض و پرداخت شارژ اقدام کنم؟
همینظور آیا هزینه ای که برای نگهداری از وسایل می پردازم قابل استرداد است؟
تا کی مکلف به نگهداری از این اموال هستم؟
از توجه شما متشکرم

پاسخ ها :

يداله  شاهنده الوار

يداله شاهنده الوار :

استان :

از طریق دادگاه یا شورا اقدام کنید، بله