مشاوره حقوقی رایگان - واژگونی خودرو

سلام ، یه سوال داشتم
یکی از دوستانم با خودرو 206 پدربزرگش که فوت کرده و هنوز انحصار وراثت نشده واژگون شد که متاسفانه در این سانحه سرنشین که یکی دیگه از دوستان بود فوت کرد
سوالم اینجاست که ایا بیمه دیه خواهد داد؟
با اینکه نسبت فامیلی ندارن بیمه دیه را پرداخت خواهد کرد؟

پاسخ ها :

کاظم نوربخش

جناب آقای کاظم نوربخش :

بله
دیه توسط اداره بیمه مربوطه پرداخت خواهد شد البته اگر شرایط دیگر هم فراهم باشد

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام و احترام
با فرض داشتن گواهینامه برای راننده، بیمه کلیه خسارات را تا سقف مندرج در بیمه نامه پرداخت می کند