مشاوره حقوقی رایگان - ردیابی ای دی تلگرام

از شخصی توی تلگرام برای مشکلی که در زمینه ارز دیجیتال داشتم کمک خواستم، متاسفانه نامبرده با اطلاعاتی که دادم ایمیل منو هک کرد و ارزهای دیجیتال منو به سرقت برده. نامبرده کماکان ای دی فعال در تلگرام دارد ، آیا این ای دی قابل ردگیری هست یا نه ؟ با تشکر

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

خیر سرور تلگرام در ایران نبوده و قابل ردیابی نمی باشد

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.
در صورتی که دیلیت اکانت نکرده باشد احتمال ردگیری توسط پلیس فتا وجود دارد.