مشاوره حقوقی رایگان - درگیری لفظی منجر به چاقوکشی و دفاع از خود

سلام بنده چند ماه پیش با همسایه بغلی خودم در مورد رفت و آمد شخصی به منزل من درگیر شدیم و بعد از حضور 110 و دادگاه و حل اختلاف به اسرار ریش سفیدا رضایت دادم بعد از چند وقت ایشون ادعا کردند که دختر 10 ساله من با اسپری چشمی درب ورودی ایشون رو رنگ کردن که ماجرایی شد واسه خودش که بماند بعد یه روز که زنگ زدیم البته به همراه هیات امنای مجتمع که مشکل حل بشه ایشون جواب ندادن و صبحش که بنده ایشون رو دیدم و گلایه از عدم پاسخگویی به تلفنشون کردم که منجر به درگیری لفظی و بعد هم فیزیکی که ابتدا ایشون چاقو درآوردند و بنده نیز با اینکه چاقو دست او بود بهش حمله کردم و با فن دفاع شخصی مانع از چاقو زدنش شدم و دو تا سیلی محکم بیخ گوشش زدم و اون هم یه سیلی به سمت من انداخت که به گردن من خورد حالا ایشون با عنوان تهدید به مرگ و افشای راز شخصی و فحاشی و ضرب و جرح برام شکایت کرده .
از این همه دردسر خواستم بدونم دادگاه چه حکمی برا من میده آیا دفاع من بحق بوده یا نه البته یک نفر شاهد بود که اونهم از شهادت امتناع میکنه به هردو طرف

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
پیشنهاد میکنم شما هم شکایت کنید