مشاوره حقوقی رایگان - قتل غیر عمد

اگر مردی به مدت طولانی برای خانمی مزاحمت ایجاد کند و باعث اذیت و آزار و ترس خانم باشد بعد در طی اتفاقی که قصد دارد به خانم تعرض کند و خانم برای دفاع از خودش اون اقا رو هول بده و اون از پله ها به پایین بیفته و بمیره حکم قضایی برای خانم چی میشه ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این موضوع نیاز به بررسی دقیق تری دارد تا نسبت به تشخیص قتل عمد و غیرعمد اظهارنظر شود نیازمند گفتگوی متقابل است

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

قتل عمدی و قصاص مگر دفاع مشروع ثابت شود ( اثبات دفاع مشروع سخت است)

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر بتونه ثابت کنه که برای دفاع از ناموس خود بوده تبرئه می شود

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام باید ثابت بشه جهت دفاع مشروع از خود بوده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر عمدی نباشد قتل عمد محسوب نمی شود.
و اگر برای دفاع از خود باشد مشکلی پیش نمیاد و دیه نیز تعلق نمی گیرد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام این سوال ابعاد بسیار وسیعی دارد و باید مراحل تخصصی ار سوی کارآگاهان اداره آگاهی و کارشناسان خبره را بگذراند و بررسی قضایی شود که تماماٌ تشخیص قاضی ملاک عمل است . که آیا دفاع مشروع بوده یا خیر؟

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بستگی به نظر قاضی رسیدگی کننده پرونده دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که دفاع مشروط باشد چیزی متصور نیست در غیر این صورت قتل غیر عمد است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بتونه ثابت کنه که برای دفاع از ناموس خود بوده مشکلی پیش نمی آید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دفاع با حمله باید متناسب باشد تا در تعریف دفاع مشروع بگنجد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر اثبات گردد ممکن است
دفاع مشروع محسوب گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر دفاع مشروع باشد موجه وقتل عمد متصور نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خانم باید بتواند تعرض را اثبات نماید که دشوار است
هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید ثابت کنند که دفاع مشروع بوده

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اگر وجود شرایط دفاع مشروع اثبات گردد جرمی واقع نشده البته اثبات این شرایط بسیار سخت است پیشنهاد می شود از کمک یک وکیل متخصص بهره ببرید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

شقوق مختلفي دارد تماس فرماييد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که نتواند اثبات کند دفاع مشروع بوده و مراتب دفاع را رعایت نکرده باشد مرتکب قتل شبه عمد شده است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت دفاع مشروع قتل عمد محسوب نمیگردد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام کاربر گرامی خانم به عنوان مدعی می بایست شرایط دفاع مشروع را اثبات نمایند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

اگر دفاع مشروع باشد

موضوع منتفی است و مجازات ندارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تحت شرایطی می تواند دفاع مشروع باشد