مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی زمین

با سلام یک قطعه زمین داریم به متراژ 200 متر که 25 سال پیش به صورت قولنامه ای گرفته ایم که در کوچه 6 متری واقع بود که در تعریض کوچه متراژ باقیمانده 103 متر است چجوری میتوانیم خسارت 97 متر را از شهرداری بگیریم و تراکم ساخت رو افزایش دهیم به گونه ای که مجوز ساخت 200 متر پیلوت پنج با بهار است ولی زمین ما پیلوت دو طبقه با بهار خواب میدن

پاسخ ها :

محمود سن سبلی

جناب آقای محمود سن سبلی:

سلام اگر کوچه تعریض شده باشه میتونید دادخواست مطالبه بهای زمین را بدید به دفاتر الکترونیک قضایی ولی اگر هنوز عملاً تعریض انجام نشده نمی تونید از طریق قضایی اقدام کنید ولی میتونید با شهرداری توافق و سازش کنید اگر مایل بودند.