مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کیفری

پدرم بیسواده در معامله ای ازش کلاهبرداری شده و قولنامه نداره و فقط یک عکس از سند چیزی که فروخته داره میتونیم بخاطر دستکاری سند توسط خریدار شکایت کیفری کنیم بندازیمش زندان یا حداقل بترسونیمش حقمونه بهمون بده

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

توضیحات شما کافی نیست باید مشخص شود منظور شما از کلاهبرداری چیست؟
اما به صورت کلی حق شکایت برای همه وجود دارد.
اگر فکر می کنید حقی از شما ضایع شده بعد از مشاوره با وکیل شکایت کنید

علی عالیشوندی

علی عالیشوندی :

سلام اگر دستکاری شده راه آن شکایت جعل هست .اگر در خرید ،خریدار غش کرده یعنی چیزهای خلاف واقع نوشته ،شکایت کیفری کلاهبرداری ممکنه جواب نده،بهتره دادخواست حقوقی برای ابطال معامله بدید .به هر حال اثبات موضوع کیفری اسان نیست