مشاوره حقوقی رایگان - یک پرسش از وکلا و حقوقدانان بزرگوار

یک پرسش از وکلا و حقوقدانان بزرگوار
با سلام و احترام خدمت شما وکلا و حقوقدانان گرامی،
چندی پیش قانون یا مصوبه ای مبنی بر تمدید خودکار قراردادهای اجاره از سوی ستاد ملی مبارزه با کرونا اعلام و در تمامی رسانه ای دیداری و شنیداری کشور از سوی عالی ترین مقام اجرایی کشور اعلام شد و چند شرط را جهت ابطال این اجبار قرار دادند که متاسفانه اکثر مالکین با توجه به افزایش افسار گسیخته اجاره بها در امسال یا بهانه احتیاج خود را مطرح می کنند یا بهانه سکونت فرزند و با مبلغی ناچیز اقدام به صدور اجاره نامه های صوری برای محکم کاری در مواقع اضطرار و ارائه به شورای حل اختلاف جهت دریافت حکم تخلیه می کنند. پس عملا میشه به جرات گفت هیچ تمدید خودکاری در کار نیست و بنده مستاجر با این شرایط کرونا که همسر و بچم که مبتلا به صرع می باشد باید بعد از یک سال آواره این بنگاه و منزل دیگران و رفت و آمد کارگر و ... بشیم.
از شما حقوقدانان بزرگ که برای احقاق حق اغلب این شغل شریف را برمیگزینید سوال دارم قانون از بنده ضعیف که اسمم مستاجر هست چه دفاعی می کنه؟ کی تضمین سلامت و جان همسر و فرزند بنده رو خواهد داد؟ کدام یک از شما بزرگواران می تواند حق بنده رو فقط بخاطر شرایطی که کرونا به وجود آورده و لاغیر از قانون بگیرد؟
و یا آیا قانون همیشه حق را به انسانهایی با قدرت و تمکن مالی بیشتر نمیده و انسانهای ضعیف همیشه در این قانون له خواهند شد.
با سپاس.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سلام ضمن اظهار همدردی با جنابعالی و آرزوی بهبودی اوضاع شما می توانید از طریق ارگان‌های ذیصلاح از جمله اداره امور مالیاتی و اصناف در این خصوص از حق خود دفاع کنید. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید