مشاوره حقوقی رایگان - تأثير قرارداد موقت بعد از حكم دائم

با سلام اينجانب در سال ٩٣ تغيير وضعيت داده و حكم دائم كار از سازمان منطقه آزاد دريافت نمودم ولی بدليل عدم پرداخت حقوق مجبور به امضاء قرارداد موقت كار با شركت تعاوني همان سازمان شدم كه شخصيتي حقوقي مستقل با سازمان دارد لذا بدين ترتيب سازمان عنوان كرد كه بدليل انعقاد قرار داد موقت كار بعد از حكم دائم اين حكم ابطال گشته است كه بنده به اداره كار شكايت كردم و هم هيئت تشخيص هم هيئت حل اختلاف رأي به نفع كارفرما صادر كرد
خواهشمند نظر كارشناسانه خودتان همراه با ادله مكفي به اين حقير بدهيد تا بنده در مراجع بالاتر شكايت كنم

پاسخ ها :

عطااله پورحسين

جناب آقای عطااله پورحسين:

سلام چون قرار دادموخر شما با یک مجموعه دیگر هست و شامل قائده اقدام می شود یعنی با میل و اراده خود انعقاد قرار داد نموده اید به احتمال زیاد دیوان نیز شکایت شما را رد خواهد کرد.