مشاوره حقوقی رایگان - حقوق نیروی فروش

سلام. من در یک شرکت به عنوان نیروی فروش مشغول به کار هستم. بیمه ام کارمند اداری رد میشه. قرارداد شفاهی دارم که ثابت و درصد پورسانت هست. ثابتی که میگیرم حقوق ثابت وزارت کار بدون مزایا هست (حق مسکن و خواروبار و...)، سال گذشته قصد استعفا داشتم و حقوقم به 2500 هزار تومان افزایش پیدا کرد ولی امسال مدیرم افزایش حقوق نداده و میگه 2600 تصویب وزارت کار هست. میتونم شکایت کنم از این بابت؟ درصد پورسانتم رو میتونه جای مزایا بذاره؟؟ پورسانت رو هر 3 تا 6 ماه یک بار و جدا دریافت کردم

پاسخ ها :

حقوق نیروی فروش شکایت از کارفرما برای حقوق حقوق کارگر کارگر کارفرما