مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نتیجه مصاحبه آزمون استخدامی آموزش و پرورش

سلام وقت بخیر بنده در ازمون استخدامی اموزش و پرورش پذیرفته شدم و روال مصاحبه خیلی عالی بود ومصاحبه کنندگان از عملکرد بنده راضی بودن تا اینکه نتیجه ها اعلام شد ومتوجه شدم کسی که به گزینش راه یافته دارای 6 سال سابقه حق التدریسی بوده .واز انجایی که امسال تمام حق التدریسی ها جذب اموزش وپرورش می شوند .ولی رقیب بنده که هم آزمون استخدامی رو قبول شدن وهم از طریق حق التدریس به طور جداگانه می توانند جذب شوند .متاسفانه خودشان انتخاب کرده اند که از طریق ازمون استخدامی جذب شوند نه از طریق حق التدریس.حال سوال من اینه که با توجه به اینکه من نفر دوم شدم واز همه لحاظ علمی ومصاحبه کم از نفر اول نداشتم چطور میتوانم راهی رو پیدا کنم ک هم ایشان از طریق حق التدریس استخدام شوند وهم بنده از طریق ازمون؟
آیا میتونم با شکایت از آموزش وپرورش استان به نتیجه ای برسم یا خیر؟آمورش پرورش استان به هیچ عنوان پاسخگو نمیباشند

پاسخ ها :

اعتراض به نتیجه مصاحبه آزمون استخدامی آموزش و پرورش استخدامی آموزش و پرورش استخدام