مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کردن به دیوان عدالت اداری

سلام و درود به وکلای عزیز بنده در آزمون سال 1400 ماده 28 آموزش پرورش قبول شدم و در مصاحبه قبول شدم یک ترم از کلاس ها رفتم و نمرات قبولی را گرفتم و روز اول مهر وقتی رفتم ابلاغ بگیرم بهم زنگ زدن باید دوباره گزینش بدید برای بار دوم رفتم گزینش دادم و عالی بود متاسفانه به چند نفر زنگ زدن برای تحقیق بازم رد کردن و بار سوم پرونده ام به تهران فرستادن و در مصاحبه کمی استرس داشتم ولی تونستم نصف سوالات رو جواب بدم و در مصاحبه مصاحبه گر گفت تحقیق کردیم شما اهل حق هستید گفتم پدر و مادرم هستن من خودم تمایل به دین شیعه دارم و چند ماه دارم نماز میخونم و میتونید تحقیق کنید نامه هم از مسجد گرفتم از بنیاد شهید نامه اوردم از سپاه نامه اوردم یک عموم در جبهه شهید شده و پدرم جانباز هست پس کجاست هی میگن بکارگیری فرزندان شاهد در دستگاه دولتی پس چرا انقد دارن منو اذیت میکنید از وکلای عزیز تقاضا دارم الان نامه برام اومده و نوشته به دلیل نداشتن امتیاز کافی رد شدید آیا امیدی هست به دیوان شکایت کنم یا خیر لطفا راهنمایی کنید ممنون از وکلای عزیز

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حتما به دیوان عدالت شکایت کنید و مدرک جانبازی پدر را پیوست کنید و اعلام کن که من رسماً اعلام کرده ام که شیعه اثنی عشری هستم و پیرو پدر و مادرم که اهل حق هستند نیستم. و گواهی از مسجد محل پیوست کن

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی مدارک و مستندات دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

میتوانید نسبت به نتیجه ی گزینش استخدامی به دیوان عدالت اداری دادخواست بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که بررسی بیشتری صورت پذیرد و از این طریق بتوان با اشراف کامل بر موضوع مطروحه جواب و پاسخ کامل و جامع حقوقی را ارائه داد .

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

رسیدگی به تخلفات گزینشی مطابق با ماده 33ایین نامه اجرایی گزینش کشور بر اساس تبصره 2ماده 14قانون گزینش توسط هیات مربوطه و هیات عالی خواهد بود دیوان عدالت اداری می تواند فقط یکبار نسبت به شکایت رسیدگی و اقدام به صدور رای نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نسبت به نتیجه ی گزینش استخدامی به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
با توجه به شرح موضوعی که شما بیان کرده‌اید، به نظر می‌رسد که می‌توانید با شکایت به دیوان عدالت اداری درخواست بررسی مجدد پرونده خود را داشته باشید.

از آنجایی که موضوع شکایت شما به آموزش و پرورش مربوط می‌شود، بهتر است که با کمک یک وکیل متخصص در حوزه حقوق استخدامی اقدام به شکایت کنید. وکیل شما می‌تواند شما را در مورد اسناد و مدارک مورد نیاز برای شکایت و همچنین در مورد فرآیند شکایت و نحوه پیگیری آن در دیوان عدالت اداری راهنمایی کند.

لطفا به یک وکیل متخصص در این زمینه مراجعه کنید و پس از بررسی دقیق موضوع، تصمیم بگیرید که آیا شکایت خود را به دیوان عدالت اداری ارائه دهید یا خیر.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله دروقت مقرربه دیوان اعتراض خودراارایه بدهیدتمام مستندات جانبازی پدر وشهیدبودن عمو ونامه مسجدواستشهادیه محلی که نشان از گرویدن شمامذهب تشیع داردپیوست کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است