مشاوره حقوقی رایگان - حجاب

سلام
بنده فرد 53ساله راننده تاکسی عمومی هستم و و فردی اصولگرا و قانون مند چدی قبل پیامک داریافت که اصلا بنده در آن تاریخ و مکان اصلا حضور نداشتم و در مکان دفتر سواری کرایه بودم و در زیر دوربین که الان هم موجود مباشد میتوانم ارایه بدهم و ثانیه راننده که نمیتواند در حین رانندگی حواسش به مسافر سرنشین باشد یا چه قدرتی دارم که بخواهیم به مسافر بابت حجاب تذکر بدیم ما که ضابط قضایی نیستیم، گاها مشکلات دیگه بین راننده و مسافر زن پیش می آید و در نهایت به ضرر راننده تاکسی تمام میشود خواهشا راهنمایی بفرمایید چیکار کنیم ؟

پاسخ ها :

پیامک کشف حجاب در خودرو تاکسی پیامک کشف حجاب در خودرو پیامک اشتباه کشف حجاب در خودرو کشف حجاب در خودرو پلیس امنیت اخلاقی خودرو