مشاوره حقوقی رایگان - شکایت علیه پزشک

سلام خسته نباشید.پدرم در سال 93 به صورت سالم مراجعه ب دکتر کردن و گفتن تنگی کانال نخاع دارن.عمل کردن که متاسفانه بعد از عمل ایشون از وزن 80 کیلو رسیدن به پنجاه کیلو و در راه رفتن شون هم مشکل ایجاد شد ک هم اکنون با کلی دوندگی با عصا راه میروند.بعد از چند بار مراجعه مجدد ب دکتر ایشون گفتن پدر شما بیماری Alsدارن و تا چند ماه دیگر زنده نیستن ک الان چند سالی ازون روز میگذره.میخواستم بدونم چه شکایتی علیه این پزشک انجام داد و به کجا

پاسخ ها :

علی اصغر فدایی

جناب آقای علی اصغر فدایی :

به دادسرای محل مراجعه و شکایت قصور پزشکی مطرح کنید، پرونده به کمیسیون نظام پرشکی ارجاع می شود اگر خطای پزشک تشخیص دادهشد میزان دیه را مشخص می کنند