مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری یک شرکت سرمایه‌گذاری

با سلام،
یک شرکت به قصد سرمایه‌گذاری در منطقه ویژه اقتصادی مهران مبلغ 200 میلیون تومان با طی قراردادی از من پول گرفت. بعد از مدتی فهمیدم که این شرکت مجوز راه‌اندازی منطقه ویژه اقتصادی مهران را هنوز ندارد. برای همین قرارداد را فسخ کردم و برای بازگشت پول از مدیر عامل شرکت سفته دریافت کردم اما متاسفانه مهر شرکت پشت سفته ها نبود و فقط امضای مدیر عامل است. در سررسید سفته ها پولی دریافت نشد. سوال من این است که طرف شکایت من شخصی است فقط مدیر عامل یا این که کل شرکت درگیر این شکایت خواهند شد؟ سوال دیگر این که آیا می توان به جرم کلاهبرداری هم شکایت کیفری از تمامی اعضای هیات مدیره شرکت کرد؟

پاسخ ها :

فسخ قرارداد سرمایه گذاری با شرکت استرداد وجه از شرکت کلاهبرداری شرکت