مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون ماده 100 شهرداری

سلام اینجانب به موجب بیع نامه عادی ملکی را از شخصی خریداری نموده ام لکن در حال حاضر متوجه شده ام در سال 1390 شهرداری حکم تخریب بنا را صادر نموده است حال سوال اینجانب این است که 1- آیا اینجانب که مالک رسمی نیستم و ملک سند رسمی ندارد می توانم با سند عادی و وکالتنامه ای که از فروشنده دارم اقدام به طرح دادخواست و طرح شکایت در دیوان عدالت اداری به عنوان ذی نفع نمایم یا باید طرح دعوی از سوی مالک رسمی باشد ؟ 2- با توجه به اینکه رای تخریب مربوط به سال 1390 می باشد و آن سال حق شکایت در دیوان عدالت اداری در آرا منظور نمی شد آیا در حال حاضر و با توجه به قانون جدید مصوب 1392 می توانم به دیوان شکایت و ابطال دستور تخریب را بخواهم یا خیر ؟ لازم به ذکر است که دستور تخریب صادره زمانی صادر شده است که ملک موصوف فقط دارای زیرزمین بوده است لکن الان کاملا ساخته شده است و اینجانب به همراه خانواده ام درآن سکونت داریم خواهشمندم اینجانب را راهنمایی فرمایید متشکرم

پاسخ ها :

شاپور خسروی پور

جناب آقای شاپور خسروی پور:

کم تخریب کمیسیون ماده 100 لزوما به مفهوم تخریب و قلع بنا نمی باشد و در کمیسیون توافقات شهرداری در ماده 100 در صورت توافق و اخذ جریمه هایی در مورد بسیاری از این املاک تخریب صورت نپذیرفته است فلذا بدنبال مذاکره و معامله با شهرداری باشید تا مشکل حل شود و آن هم در معیت مالک و به فرض بسیار بعید پذیرش در ذیوان عموما همان رای تایید میشود مگر در صورت خلاف نص صریح قانون بودن حکم و قضات دیوان در چنین مواردی افراد را برای توافق به شهرداری هدایت میکنند .

سید نورالدین نورالدینی

سید نورالدین نورالدینی:

سلام پاسخها مستلزم ديدن مدارك است در صورت تميل تماس بگيريد تا در وقت معيني خدمتتان باشم
٨٨٣٢٣٤٠٤