مشاوره حقوقی رایگان - معامله ماشین که هر دو قولنامه دسته خودمه که فروشنده هستم

باسلام بنده چند ماه پیش ماشین فروختم به مبلغ 60میلیون و 40میلیون پول گرفتم و 20میلیون هم دوماه بهش مهلت دادم و قید کردم در قولنامه که در صورت انجام‌ نشدن تعهد معامله فسخ میباشد و اینکه من از دوبرگ قولنامه به خریدار ندادم نزد خودم‌ نگه داشتم الان اقای خریدار قادر به پرداخت 20میلیون باقی مانده نیس ممنون میشم راهنمایی کنید که بنده چه اقدامی کنم ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا طی اظهار نامه اعلام پرداخت وجه و یک روز هم فرصت بدهید و سپس دادخواست تایید اعلام فسخ معامله به علت تخلف از شرط کنید