مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

سلام من امسال ماشین 405 داشتم که فروختمش به یکی از بستگان به مبلغ 140 میلیون تومان که یه مقدار پول به حسابم واریز کرد منم سر اشنایی سند به اسمش کردم مابقی پولمو نمیده ودر قراردادی هم که دارم ذکر کرده بودم تا دو ماه بعد فروش پول باید کامل بهم بده اما این کار نکردایا با شکایت میتونم ماشینم برگردونم ومعامله روفسخ کنم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید قرارداد شما مطالعه شود اگر حق فسخ به جهت عدم پرداخت مابقی در آن ذکر شده باشد بله قابل فسخ هست. در غیر اینصورت شما فقط میتوانید مطالبه الباقی ثمن را دادخواست دهید