مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی خط و امضا

سلام. در خصوص نوشتن و دو خطه بودن تحریر افراد در خصوص نمونه تحریر در حضور کارشناسان خط و امضا ...///سوال آیا افراد در مواقع نوشتن و تحریر خطو ط و متغییر بودن نوشتن در مرحله کارشناسی 1نفره و 3 نفره چه تاثیری در رای و نظر کارشناسان دارد ؟ لطفا توضیح دهید

پاسخ ها :

مهشيد  مهرابيان

مهشيد مهرابيان :

استان :

سلام کارشناسان درچند خط نوشته نمونه خط وامضا میگیرنوباتوجه به راههای تشخیص براحتی میتوانند نظر بدن چون از فشار قلم زاویه نوشتاری وتعیین حرکت دست ودیگر مواردتخصصی استفاده میکنن.