مشاوره حقوقی رایگان - احداث بنا توسط همسایه مشرف به حیاط ما

با سلام
اخیرا همسایه غربی ما اقدام به ساخت یک انباری در مجاورت حیاط ما و چسبیده به دیوار ما و ساختمان خودش نموده است به طوریکه سقف انباری به کف بالکن طبقه بالای منزلش رسیده. ارتفاع کف حیاط ما 30 سانتیمتر پایین ترا از حیاط همسایه است و ارتفاع انباری که همسایه ساخته حدودا بیشتر از 3 متر از کف حیاط خودش است یعنی حدود 1 متر از دیوار ما بالا زده
مشکل من این است که اولا آیا حق دارد تا این ارتفاع از حیاط ما بالاتر بسازد و حد ارتفاع مجاز چنین بنایی چقدر است و دوم این که دسترسی به بام این انباری مشرفیت برای ما ایجاد میکند و هم نا امنی چون اگر دزدی وارد خانه او شد به راحتی وارد خانه ما میشود
لطفا اگر ماده قانونی سراغ دارید که بتوانم از این طریق حکم تخریب بگیرم راهنمایی فرمایید. با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما از طریق شهرداری پیگیر باشید و اگر شهرداری تایید کرد که غیرقانونی است اگر دیدید شهرداری اقدامی نکرد شما از طریق دادگاه اقدام کنید