مشاوره حقوقی رایگان - درخواست و شرایط مرخصی

من برادرم در تجدیدنظر حدودا بهش دوسال و 7ماه حبس دادن و الان نزدیک به 3ماهه که در زندانه. جرمش نمیدونم اما فک کنم جز مواردی است که مستثنی از مرخصی هست مثل دایر کردن مراکز فساد و فحشا اما قبل از این هیچ سابقه ای نداشته. الانم در زندان دو جز از قرآنو حفظ کرده آیا اینجوری بهش مرخصی میدن چند روزی؟ شرایطش چطوره؟

پاسخ ها :

اکبر نصر

اکبر نصر :

استان :

سلام.در این خصوص حداقل زیر سقفی 6 ماه است بعد از 6 ماه به ایشان مرخصی می دهند و حفظ قران نیز تاثیر دارد