مشاوره حقوقی رایگان - آسیب حین خدمت

سلام من در سال1385در حین ماموریت مجروح شدم و رفتم کمیسیون پزشکی مرا طبق ماده 128 بند الف 25درصد معلولیت و 25درصد هدیه ایثار به من چه چیزی تعلق میگیرد از ناحیه سر و عوارض عصبی مجروح شدم تا بحال چیزی به من تعلق نگرفته باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام برابر نظامات ومقررات بنیاد با عنایت به درصد مقرر مشمول خدمات وامتیازات برخوردارمی باشید ولازم است برای تشکیل پرونده در حوزه محل سکونت واختصاص کد وکارت شناسائی به بنیاد جانبازان مراجعه نمائید.