مشاوره حقوقی رایگان - استعلام لزوم وجود راه پله جهت ورود به پارکینگ و پشت بام مشاعی

سلام
سازنده یک مجموعه تجاری ، طبقه زیرزمین واحدهای تجاری را بعنوان پارکینگ مشاعی در نظر گرفته و بدون تعبیه راه پله ورودی نفر رو صرفا اقدام به ایجاد رمپ برای ماشینها نموده است و از طرفی برای دسترسی به پشت بام مشاعی نیز خرپشته در نظر گرفته ولی راه پله دسترسی به پشت بام را به کس دیگری فروخته و متاسفانه در صورت مجلس تفکیکی این موارد قید شده، آیا این کار وجاهت قانونی دارد یا خیر؟

پاسخ ها :

عدم وجود راه پله جهت ورود به پارکینگ راه پله برای پشت بام