مشاوره حقوقی رایگان - کفالت دائم سربازی

با سلام من متولد 1380/12/18هستم سال 84 پدرم فوت کرده و سال 90 مادرم ازدواج کرده و از سال84پیش مامان و بابای بابام هستم تک پسر خانواده هستم پدربزرگ و مادربزرگم هر دو بالای 75سال هستن ولی 5تا فرزند دارند که همه متاهل هستن و بالای 30سال و پیش ما نیستند میخواستم ببینم راهی وجود داره که بتونم از یه طریقی با این شرایطم کفالت بگیرم..ممنون

پاسخ ها :

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
بله میتوانید تقاضای کفالت پدر بزرگ و مادربزرگتون رو بگیرید ولی نیاز به اثبات داره که شما به آنها رسیدگی میکنید و با آنها زندگی میکنید ومسولیت نگهداری آنها به شما واگذار شده و اعلام کنید که فرزندانشان قادر به نگهداری آنها نیستند و این موارد در کمسیون مطرح و شاید نظر به کفالت باشد